its Your Beauty

The right way to the Beautycian

Q Switch Nd Yag laser Pro

(Weergegeven foto’s kunnen afwijken van het gepresenteerde product.)         

Prijs op aanvraag. gegarandeerd de goedkoopste van NL

 

its Q-Switched Nd YAG laser Pro. Type Y-20
 

Meer dan 10 behandelingsmogelijkheden op 1 apparaat!
 

Tatoeages en permanente make-up

Ongewenste tattoos en PMU kunnen we veilig en effectief verwijderen met de its Q-Switched Nd Yag Laser Pro. De resultaten van het nieuwste its Q-Switched ND YAG Laser Pro Tattoo Removal System zijn verbluffend. Met de verschillende golflengtes verwijderen we elke inktkleur. Door de hoge lichtintensiteit worden de inktdeeltjes afgebroken, waardoor de inkt verbleekt en een gave huid tevoorschijn komt. De its Q-Switched Nd Yag Laser Pro is daarvoor perfect.

Couperose

Couperose zijn verwijde bloedvaatjes die niet meer in staat zijn om het bloed voort te stuwen. Deze gesprongen adertjes kunnen zichtbaar worden als rode lijntjes op de wangen, kin, neus, hals of het decolleté. Hoewel couperose onschuldig is, vinden veel mensen het toch ontsierend. De verwijde haarvaatjes zijn lastig te camoufleren en kunnen in sommige gevallen zelfs pijnlijk zijn. Omdat de gesprongen bloedvaatjes geen functie meer hebben, kunnen we ze veilig en permanent verwijderen met de its Q-Switch Nd Yag Laser Pro.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan meestal op lichaamsdelen die veel zijn blootgesteld aan de zon zoals het gezicht, hals, decolleté en handen. Pigmentvlekken kunnen ook ontstaan door hormoonveranderingen, gebruik van bepaalde medicijnen, anticonceptie of het ouder worden. De its Q-Switch Nd Yag Laser Pro is zeer doeltreffend bij de behandeling van pigmentvlekken, waardoor ze verdwijnen en geen obstakel meer vormen voor jou!

Huidverjonging en huidverbetering

De effecten van huidveroudering ontstaan onder andere door het verlies van vocht en collageen. De elasticiteit vermindert en rimpels verschijnen. Met de its Q-Switched Nd Yag Laser Pro kunnen we met behulp van de Carbon Laser Peeling de effecten van huidveroudering effectief aanpakken. Met de speciale carbon lens dringt de warmte van de its Q-Switch Nd Yag Laser Pro door tot de dieper gelegen huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor er huidverstrakking plaatsvindt en rimpels aanzienlijk verminderen. Ook kunnen we met de Carbon Laser Peeling de conditie van de huid enorm verbeteren. Grove poriën verminderen, diffuse roodheid verdwijnt en de huid gaat verjongen.

Acne en littekentjes

De energie van de 1064nm golflengte wordt nauwelijks geabsorbeerd door het water in onze huid, maar pas vrijgegeven in de diepe lagen van de dermis. Hierdoor kan deze krachtige golflengte de talgklieren in het gelaat opwarmen en de productie van talg verminderen. De resultaten van deze anti-flammatoire behandeling zijn verbluffend en zorgen voor een zichtbare verbetering van de huid. Ook littekens vervagen of verdwijnen zelfs na een its Q-Switch Nd Yag Laser Pro behandeling.

Schimmelnagels

Er zijn verschillende middeltjes tegen schimmel- en kalknagels op de markt, maar deze helpen vaak niet of nauwelijks. Met behulp van de Carbon Laser Peeling dringt de its Q-Switched Nd Yag Laser Pro tot diep in de nagel door. Hierdoor heeft de nagelschimmel geen schijn van kans meer en verdwijnt!