its Your Beauty

The right way to the Beautycian

Over ons

its Your Beauty is gevestigd in Hengelo (ov) en actief in de verkoop van hoog gekwalificeerde CE gecertificeerde schoonheid en beauty apparatuur tegen betaalbare prijzen.

Uit eigen ervaringen weten wij dat veel leveranciers te hoge prijzen hanteren en met wurgcontracten werken. Veelal is de kwaliteit van de geleverde apparaten van dubieuze kwaliteit. Je zit dan vast aan het wurgcontract en met een dubieus apparaat wat niet aan jouw verwachtingen voldoet.

its Your Beauty distantieert zich van deze dubieuze handelswijze en levert apparatuur dat uitvoerig is uitgetest en zelfs door its Your Beauty op punten in samenspraak met de fabrikant zijn verbeterd. Denk aan geavanceerd koelsystemen en high tech laserbars dus inwendige perfectie.

Het motto van its Your Beauty is: Jij bent niet zomaar een klant maar onze partner waarvoor its Your Beauty 24/7 klaarstaat.

Ingeval van storing geen periodes dat je zonder beautyapparaat zit en jouw klanten moet afzeggen want its Your Beauty komt binnen 24 uur de zaak regelen en oplossen en desnoods wordt er een vervangend apparaat geplaatst. Dit is de garantie van its Your Beauty waarop je kunt vertrouwen.

its Your Beauty heeft een uniek concept om salonhouders mee te laten ontwikkelen in het creëren van een grotere klantenkring met daarbij uiteraard meer inkomsten. its Your Beauty geeft kortingen aan soft franchise nemers.

Uiteraard komen tijdens een persoonlijk gesprek alle details aan bod zodat het voor jou overduidelijk en helder is en uiteraard positief verrassend.

its Your Beauty heeft wel enkele voorwaarden indien je mee wildoen met het soft franchise concept. Je hebt een zelfstandige salon echter niet aan huis of bovenkamer. Je bent gespecialiseerd in de beauty/schoonheids branche. 

Wil je meer weten van ons unieke soft franchise concept neem dan contanct op met its Your Beauty.

Wij heten je van harte welkom.