its Your Beauty

The right way to the Beautycian

its derm filler

its derm filler (CE & FDA gekeurd / getest)


Prijzen its Derm Filler


1 ml €55,- ex

2 ml €105,- ex

 

Wat is hyaluronzuur?

Het hyaluronzuur in de door ons gebruikte Fillers is een stof die sterk lijkt op dat wat van nature in ons lichaam voorkomt. Wanneer we ouder worden neemt de kwaliteit en hoeveelheid van ons eigen hyaluronzuur af, waardoor de huid slapper wordt en rimpeltjes ontstaan. Met its Derm Fillers op basis van hyaluronzuur, vult u deze natuurlijke voorraad weer aan, waardoor de huid revitaliseert en verstevigt, lijntjes en plooien vervagen en volume kan worden gecreëerd.

 

Zijn fillers veilig?

Het plaatsen van its Derm Fillers met de its 3D Filler pen is veilig. De its Derm Filler wordt ingepoten met de 30G 4mm naaldje. its Derm Fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur met een samenstelling die van nature voorkomt in het menselijk lichaam. De fillers bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong, waardoor de kans op een allergische reactie te verwaarlozen is. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn biologisch afbreekbaar; ze worden na verloop van tijd weer door het lichaam zelf afgebroken. Zo houdt u controle over uw uiterlijk.

De its Derm Filler laat geen bultjes, blauwe plekken achter en u heeft geen last van downtime dat wil zeggen geen herstelperiode.

Direct resultaat
Het resultaat duurt tussen de 6 en 12 maanden dit is verschillend van persoon tot persoon.. Een retoucheerbehandeling na een jaar heeft de helft van het product nodig. its Filler bevat hoge concentratie gestabiliseerd hyaluronzuur, wat zich vertaalt in een langere verblijfsduur

Injectieplaatsen: bovenste deel van de dermis
Naaldmaat: 30G-4mm ( speciaal geslepen )
HA-concentratie: 20mg/ml
Volume spuit: 1 ml & 2 ml
Duur: 6-18 maanden
Geschat aantal geldeeltjes ml: 200.000
Deeltjesgrootte (mm): 0,10 ~ 0,15
Aanbevolen correctiegraad: 100% Geen overcorrectie
HA Oorsprong: niet dierlijk
Opslag: kamertemperatuur