its Your Beauty

The right way to the Beautycian

its Cryolipolyse Pro

 (Weergegeven foto’s kunnen afwijken van het gepresenteerde product.)              

Prijs op aanvraag. gegarandeerd de goedkoopste van NL

 

its Cryoliplyse Pro Type: CR-20

Cryolipolyse vermindert plaatselijke vetophopingen door vetcellen in het lichaam af te koelen tot -15 graden waarna ze afbreken en uit je lichaam wegvloeien op natuurlijke wijze, via je afvalstoffen. 

Het resultaat 

Een vermindering van hardnekkig vet zonder extra grote inspanningen, extensief sporten of veeleisende diëten. 

Welke zones kan ik laten behandelen? 

Lovehandles, onderbuik, bovenbuik, dijbenen, binnenkant dijen, rug, onderbillen en bovenarmen.  

Een zone is altijd parallel, dus links en rechts. Bijvoorbeeld, dijbenen is één zone, dat wilt zeggen dat we de linker- en de rechterkant tegelijk behandelen. 

Mag iedereen deze behandeling laten toepassen? 

Voor personen met een BMI boven de 30 dient men rekening te houden men minimaal 5 sessies per zone. De Body Mass Index (BMI) is een index die de verhouding tussen gewicht en lichaamslengte weergeeft. Door je BMI score te berekenen kun je bepalen of je een gezond gewicht hebt voor jouw lengte. Hoe lager de score van de BMI is, des te minder sessies Cryolipolyse je nodig hebt.  

Personen met een BMI onder de 25 hebben gemiddeld 3 sessies per zone nodig. Personen met een BMI tussen de 25 en 30 hebben gemiddeld 5 sessies per zone nodig voor optimaal resultaat 

Na de behandelingen 

Na een behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen 

Bevriezen van vetcellen 

Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan verminderen door onder meer gezonde voeding en lichaamsbeweging. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt; natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen. 

Cryolipolyse 

Heb je last van lichaamsvet dat je met sporten of diëten maar niet weg krijgt? Dan is vetbevriezing de oplossing! 

Tijdens deze behandeling, ook wel bekend als cryolipolyse, wordt het lichaamsvet bevroren en vervolgens op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. 

De voordelen van cryolipolyse 

  • Cryolipolyse werkt heel gericht: bepaalde probleemzones (die je met sporten misschien niet kunt verminderen) worden behandeld, zonder dat andere weefsels beschadigd worden. 

  • Bij deze methode van vetvermindering is geen verdoving of medicatie nodig. De eerste 5-10 minuten zul je een koude sensatie ervaren, maar hierna zullen de weefsels verdoofd aanvoelen door de bevriezing en kun je rustig ontspannen. 

  • Dankzij cryolipolyse is er geen operatie nodig om vet te verminderen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie, hoeft er geen chirurgische ingreep plaats te vinden. Dat maakt deze methode een stuk veiliger en betekent dat er geen kans is op complicaties. 

  • Cryolipolyse is snel en vraagt niet om een langdurig herstel. De behandeling duurt in totaal 45 minuten en direct hierna kun je jouw dagelijkse bezigheden hervatten en bijvoorbeeld weer gewoon aan het werk gaan.