its Your Beauty

The right way to the Beautycian

Diode ice laser 3 wave

 (Weergegeven foto’s kunnen afwijken van het gepresenteerde product.)              

Prijs op aanvraag. gegarandeerd de goedkoopste van NL

 

 

Its Diode ice Laser 3 Wave.

100% pijnloos met definitief resultaat! 


Type D-20
Technische gegevens: wavelength:1064+808+755 nm
Input 110-240VAC,50-60Hz,1300VA
Pulse Width:5-400ms
Fluence 0-120J /cm
De laser gaat bij deskundig gebruik minimaal 100 miljoen shots mee. Dus geen onverwachte onkosten. Dus onbeperkt aantal shots.

Uitleg wavelength: De its Diode ice Laser 3 wave van its Your Beauty werkt op basis van 3 krachtige diode golflengten. Deze Diode ice laser is ontworpen voor haar reductie op het gezicht en lichaam .

3 Wave
De voordelen van de 3 wave golflengten : De 3 golflengten gecombineerd zorgen voor verschillende lagen energie wat meerdere typen haar vernietigd in een enkele shot. Hierdoor hebben uw klanten sneller en meer resultaat per behandeling vergeleken met traditionele diodelaser apparatuur. De its Diode Ice Laser 3 wave combineert namelijk de ICE -technologie samen met 3 golflengten voor het mooiste resultaat:
1.Alexandrite 755nm om licht en dun haar aan te pakken.
2.Diodelaser 808NM de meest effectieve golflengte voor donker haar.
3.NDYAG laser 1064 NM voor donker haar en bij donkere huidtypen.

De ALEXANDRITE 755 NM

De Alexandrite golflengte is een bekende in de wereld van de ontharing. Deze golflengte staat bekend om zijn effectieve werking bij licht gekleurde en dunne haartjes .behandelingen met conventionele Alexandrite Lasersystemen zijn echter pijnlijk gebleken. De its Diode Ice Laser 3 wave met zijn gekoelde kop die tot -4C ingesteld kan worden biedt hier echter een oplossing voor, zodat b.v. ook de oppervlakkige kleine blonde haartjes op uw bovenlip of rond uw wenkbrauwen veilig en pijnloos en effectief kunnen worden behandeld.

De 808 NM diodelaser

De 808 Nm golflengte is bekend als diodelaser en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard .Door deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd . Door een combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is een comfortabele ,effectieve en snelle behandeling mogelijk.

De ND:YAG 1064 NM

De Yag is een diodelaser die gebaseerd is op de ND Yag 1064 golflengte Deze staat bekend om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is het uiterst geschikt voor behandeling van de donkere huid. De Yag laser dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt .Deze 1064 golflengte is hiermee zeer geschikt voor gebieden zoals de schaamstreek en oksels .De golflengte zorgt ervoor dat een hogere temperatuur bereikt kan worden omdat een grotere waterabsorptie wordt gegenereerd. Hiermee verbetert de laserbehandeling als geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt. Bovendien verjongt de 1064 Nm de huid.

De its Diode Ice laser 3 wave van its Your Beauty is voorzien van de verplichte CE en FDA certificering. Dus volkomen veilig. 

Uitstekende klantenservice die 7 dagen per week bereikbaar is. Wij hebben een eigen technische dienst.

Cursus

Bij de aankoop van de its Diode Ice Laser 3 wave is de professionele cursus met certificaat inbegrepen. U gaat professional werken met dit ultieme beautyapparaat.