Diode Ice Laser 3 Wave Beauty Medical Pro

De its Diode Ice Laser 3 Wave Beauty Medical Pro met FAC Laserbars is een ontharingslaser van de laatste generatie en combineert de absorptie en het penetratie niveau van drie verschillende golflengtes. De 755/808/1064 Nm, drie golflengtes worden bediend vanuit een enkel handstuk: snel, veilig, handig en kostenbesparend. Verder is het handstuk uitgerust met een Koel systeem waarmee de temperatuur aangepast kan worden tot -4 graden ( 4 graden onder nul) waardoor de behandeling pijnloos is en het effect versterkt wordt. Wat bediening betreft: deze nieuwste its Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro geeft twee modi (een intelligente Beauty en Medical modus) naar keuze waardoor het werken met dit apparaat heel eenvoudig is.

Met de nieuwste technieken in de its Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro met FAC laserbar is het mogelijk om de 3 weken te ontharen in plaats van bij vele klinieken om de 6 a 8 weken. Dit betekend dus dat het eind resultaat veel eerder wordt bereikt. Dus uiters tevreden klanten en uiteraard mond op mond reclame.

Dat wil jij toch ook?

 

Beginnende experts hoeven alleen het huidtype, de haarkleur en de haartextuur te kiezen en het toestel geeft automatisch de juiste parameter. Het handstuk is voorzien van een screen zodat u tijdens het behandelen eenvoudig de instellingen kunt controleren en zorgt vanwege de ultra vormgeving bovendien voor dat je als expert ook na langdurig gebruik niet moe wordt of zelfs kan overschakelen op het voetpedaal voor grotere zones.  

Voordelen

✔ Een lange levensduur die 4 maal langer is dan de meeste ontharingslasers op de markt. 

✔ Het is geschikt voor alle huid- en haartypes

✔ De huid wordt verbeterd ( mooier, gladder en zachter )

✔Krachtige laserbar met FAC systeem ,  1200W  vermogen voor snel, doeltreffend en met definitief resultaat om de 3 weken behandelen.

✔ Pijnloos